Close Please enter your Username and Password
Still not a member of AsiaFind?
Sign up for FREE now, so you can view Nguyen2006's photos, and thousands more!
49 Members Online NOW!**   181 New Photos this week!    Active Members!**

Nguyen2006
Happy Dophin
 Standard Member

Last Visit: More than 3 months
Member Since: April 25, 2006

Only members can view photos.
Click here to become a member.

Nguyen2006's Information:
 
Gender:  Woman
Birthdate:   July 13, 1985
(38 years old)
Lives in:   Aalborg, Denmark
Height:   157-160 cm
Body Type:   Prefer not to say
Smoking:   I'm a non-smoker
Drinking:   I'm a light/social drinker
Race:   Asian
Speaks:   English
Education:   High school graduate
Marital Status:   Single
Religion:   Buddhist/Taoist
Have Children:   No
Want Children:   Yes



   
38 year old Woman in Aalborg, Denmark Looking For: Men

Profile for Nguyen2006
Hejsa everybody! Jeg er en ung pige på 20 år, som er nu i gang med at studere på HTX (3.g) her i Aalborg. Min drøm er at blive ingeniør i arkiekt område. Derfor vil jeg forsætte med "Arkitektur&Design" efter sommerferien. :D Jeg bruger en del af min fritid til mine familier og venner. Jeg elsker at male, designe og sy tøj, lave mad, spille klaver og violin. Jeg går til violin i ca. ½ år. Det lyder bare så forfædeligt når jeg spiller ... Men sådan er det jo ... Alt ting er svært i starte ... Øvelse gør meste ... tihi :P Jeg synes, det er meget aflappet, når jeg spiller klaver og violin. Hvad jeg leder efter her? Et venskab siger jeg aldrig "nej tak" til. Men med tiden går, kan man finde ud af om det kan gå videre. Jeg leder efter en, som man kan dele sine holdninger med. Det er sjovt at lære nye folk at kende og høre på deres meninge, synes jeg.

My Ideal Person:
Hvilken type leder jeg efter?
Han skal være mellem 22 - 26 år, og er voksen af sin alder. Jeg er en meget moden kvinde, hvilken også siger at jeg kræver dét ved dig. Jeg vil gerne have én, der ikke har været en broccoli i hans tidligere liv. Jeg er en glad person, så jeg ikke være sammen med den, der altid brokker sig over ingenting. Selvfølgelig har alle både gode og dårlige dage i sit liv. Jeg er god til at lytte, når du har noget på hjertet. Men herefter synes jeg, at man skal finde en løsning på dét, i stedet for at blive ved med at brokke...

Jeg hører til den type, der godt kan lide at hygge sig der hjem. Jeg er klar, når der er fest. Men vil ikke tage i byen hver eneste weekend. Det bryder jeg ikke så meget om. Desværre... Jeg vil hellere have en aften, hvor jeg laver god mad. Du kan komme med en flaske rødvin og vi ser en film sammen.

Jaaaaa.... Hvis du vil høre mere fra mig, så smider en lige besked Jeg svarer 99,99999% tilbage. Men kun profl med billede.

Lad os se. hvad fremtiden bringer ´

Knuzzer - Endnu Sødere Quynh Anh


Members near Aalborg, Denmark
View More Listings